• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 29.3.2024Meniny má Miroslav
19°Bratislava

SWAN má nového riaditeľa

  • 11:22 30.06.2015
  • Bratislava
SWAN má nového riaditeľa

Výkonným riaditeľom štvrtého mobilného operátora sa od 1. júla stane Martin Mosný.

Dôvodom zmien je lepšie využitie synergického potenciálu podnikateľských aktivít holdingu, ktorý sa okrem tradičných telekomunikačných služieb a projektov systémovej integrácie venuje aj oblastiam ako sú IT riešenia, internetové médiá či mobilné komunikácie. Holding v súčasnosti priamo zamestnáva 460 ľudí, vrátane spoločných podnikov má až 650 zamestnancov.

Akcionári sa rozhodli prispôsobiť novej stratégii aj štruktúru DanubiaTelu, ktorá by mala lepšie odzrkadľovať zameranie na jednotlivé kľúčové oblasti a podporiť ich napredovanie. Od júla sa rozdelia aktivity holdingu do troch hlavných oblastí.

Spoločnosti SWAN, a.s. a SWAN Mobile, a.s., budú tvoriť skupinu Telekomunikácie. Povedie ju súčasný riaditeľ pre stratégiu a rozvoj spoločnosti SWAN Martin Mosný.

Doterajší výkonný riaditeľ SWANu Stanislav Verešvársky prevezme skupinu IT, do ktorej budú patriť spoločnosti CNC, a.s. a Viasec s.r.o., pričom metodicky a koordinačne bude usmerňovať aj startupy a ďalšie spoločné podniky. Taktiež zostáva na poste výkonného riaditeľa DanubiaTelu.

Tretiu skupinu bude tvoriť spoločnosť Internet.sk, a.s., ktorá bude zastrešovať spoločné podniky so zameraním na webové a mediálne projekty. Na jej čele bude stáť Roland Kyška.

Kto je Martin Mosný
Najväčšiu mediálnu pozornosť momentálne vzbudzuje štvrtý mobilný operátor, ktorý bude mať nového výkonného riaditeľa. Martin Mosný študoval na Fakulte Elektrotechniky a informatiky STU a Fakulte podnikového manažmentu EU v Bratislave. Pracoval v spoločnostiach Siemens, Telenor a Vizada Networks. Do spoločnosti SWAN nastúpil v roku 2008 na post riaditeľa pre stratégiu a rozvoj.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.