• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 20.4.2024Meniny má Marcel
Bratislava

O kvapku lepší golfisti sa stretli na piatom ročníku

  • 13:32 27.05.2015
  • BRATISLAVA
O kvapku lepší golfisti sa stretli na piatom ročníku

Ani nepriaznivá predpoveď počasia nezabránila golfistom, ktorý sa rozhodli podporiť benefičný projekt nadácie Kvapka Nádeje, aby sa v sobotu 23. júna 2015 stretli v Golf Resorte Black Stork Veľká Lomnica. Nakoniec aj nebo podporilo túto vydarenú charitatívnu akciu a počalo s dažďom až po ukončení turnaja, na ktorom sa osobnosti spoločenského, kultúrneho a ekonomického života, spojili v snahe byť O KVAPKU LEPŠÍ a pomôcť vytvoriť O KVAPKU LEPŠIE podmienky pre deti s onkologickými ochoreniami.

Benefičný golfový turnaj, Kvapka Nádeje Golf Cup 2015, nad ktorým láskavo prijal záštitu a aj svojou osobnou účasťou podporil, minister spravodlivosti SR Tomáš Borec, sa stal stabilnou súčasťou športovo-spoločenského programu pre všetkých O KVAPKU LEPŠÍCH golfistov.

Ako je už dobrou tradíciou, svojou osobnou účasťou golfový turnaj a činnosť Nadácie Kvapka Nádeje podporili okrem zástupcov popredných ekonomických subjektov, aj známe osobnosti z oblasti kultúry a športu, okrem iných: Richard Lintner, Peter Sklár, Štefan Skrúcaný, Dagmar Dianová, Ján Bakala, Robert Petrovický, Martin Bendik a iní.

V tomto benefičnom turnaji išlo prioritne o pomoc detským onkologickým pacientom a prejavenie podpory Nadácii Kvapka Nádeje, ktorá od roku 2010 významne pomáha detskej onkológii na Slovensku a prostriedky, získané prostredníctvom benefičných aktivít prospeli k otvoreniu a dovybaveniu novej modernej Transplantačnej jednotky kostnej drene, ako aj nových ambulancií na vysokodávkovú fototerapiu na Klinike detskej hematológie a onkológie Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou Bratislava - Kramáre.

Milou súčasťou programu turnaja bola návšteva detí z rekondičného tábora, ktorý Nadácia Kvapka Nádeje organizuje pre pacientov Transplantačnej jednotky kostnej drene v Bratislave. Deti mali možnosť stráviť deň plný animačného programu v areáli golfového ihriska, ale aj zoznámiť so štedrými darcami a osobnosťami, ktoré nezištne prispievajú na charitatívne aktivity nadácie Kvapka Nádeje, určené na podporu týchto statočných detí. Programom opäť sprevádzal populárny moderátor a neprekonateľný vtipkár Slávo Jurko a okrem športových aktivít sa mohli deti priučiť umeniu pod vedením prominentných umelcov akademického maliara Alexeja Vojtaška, akademického sochára Juraja Čuteka a Gordany Turuk.

Účastníci turnaja, si užili nie len skvelé golfové výkony, ale aj bohatý sprievodný program, ktorý vyvrcholil zábavným vyhlásením výsledkov, ktoré samozrejme neboli v tomto prípade tým najdôležitejším parametrom úspechu podujatia.

Partnermi golfového turnaja boli Motor Car Poprad s.r.o., EUBOIA, s&t, Micropix, SK Synklad, Topec, Chivas, TATRATEA, DM, Amundsen, Exisport, Willmark, SOIM-Lheraud, Vino Hruška, Mattoni, ExiSport, GOLF SKGA, Prostaff a Slovak Productions.
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.