• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Štvrtok, 25.4.2024Meniny má Marek
13°Bratislava

Zelené terasy Devín: V ponuke posledný rodinný dom

  • 15:02 28.04.2015
  • BRATISLAVA
Zelené terasy Devín: V ponuke posledný rodinný dom

Projekt Zelené terasy Devín ponúka na predaj posledný rodinný dom. Nachádza sa na pokojnej ulici lemovanej širokým chodníkom na juhozápadnom svahu oproti hradu Devín iba 15 minút autom od centra Bratislavy. Štvorizbový rodinný dom o rozlohe 119 m2 sa môže stať vaším novým domovom za 324 600 eur s DPH.

"Súčasťou rodinných domov je príprava na krb, ktorý vytvorí v obývačke príjemnú rodinnú atmosféru. Veľkou výhodou je aj energeticky úspornejšia prevádzka. Bývanie na Zelených terasách má zároveň všetky výhody komunitného bývania. Obyvatelia majú k dispozícii služby správcovskej spoločnosti, ktorá zabezpečí na požiadanie napríklad kosenie trávnikov alebo drobné opravy," informuje Katarína Krajňáková hovorkyňa spoločnosti J&T REAL ESTATE, ktorá je developerom projektu.

V prípade, že máte záujem o individuálnu výstavbu rodinného domu, J&T REAL ESTATE ponúka v lokalite Zelené terasy Devín aj pozemky. V ponuke je v súčasnosti 18 voľných pozemkov a záujemcovia majú teraz možnosť využiť ponuku 15-percentného cenového zvýhodnenia.

Výhodné financovanie
Zelené terasy Devín ponúkajú zvýhodnené podmienky financovania, ktoré zahŕňajú napríklad možnosť prefinancovať 100% kúpnej ceny, oslobodenie alebo zníženie niektorých poplatkov a výhodnejšiu úrokovú sadzbu.

Krásny život v Devíne
Mestská časť Devín, v ktorej žije v súčasnosti približne 1100 obyvateľov, je známa nielen skvostným prírodným prostredím, bohatými možnosťami športového vyžitia a vychýreným ríbezľovým vínom. V Devíne nájdete škôlku i kvalitnú školu s bilingválnym vyučovaním anglického jazyka. Každoročne sa v mestskej časti konajú vinárske slávnosti, slávnosti predvianočného pečenia, cyklistické a stolnotenisové akcie. Devín je jednoducho ideálnym miestom pre váš rodinný život...

Viac informácií nájdete na stránke www.zeleneterasy.sk
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

VČERA - 10:44Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.