• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Utorok, 16.4.2024Meniny má Dana, Danica
Bratislava

Homola Tech-Salón ponúkol trendy z autoservisnej techniky

  • 11:29 24.04.2015
  • BRATISLAVA
Homola Tech-Salón ponúkol trendy z autoservisnej techniky

Týždeň otvorených dverí spoločnosti Homola prebehol viac než úspešne. Tretí ročník HOMOLA TECH-SALÓNU vyvrcholil 17. apríla a svojim návštevníkom predviedol nové trendy v oblasti autoservisnej techniky.

Zúčastnili sa mnohí majitelia, zamestnanci autoservisov či pneuservisov, prevádzkovatelia STK či EK liniek a iní odborníci, ktorí prejavili záujem o nové informácie v tejto oblasti.

Medzi najzaujímavejšie patrili novinky ako demontáž pneumatík s TPMS snímačmi, profesionálny koncept aktívneho príjmu alebo zastúpenie značky Bosch. Najhorúcejšia novinka však bola bezdotyková geometria Beissbarth Touchless - roky očakávaný automat, ktorý ste mohli vidieť vždy iba vo Frankfurte, si bolo možné pozrieť už aj v Bratislave. Zaujali aj ukážky digitálneho regloskopu na nastavenie led svetiel alebo výučbových modelov. HOMOLA TECH-SALÓN ukázal aj spojenie moderných technológií s tematikou autoservisnej techniky – úspešne prebehla diagnostika motora v tablete, vystavená bola aj tabuľa na nastavenie ACC radaru. Súčasťou každého správneho odborného salónu musí byť aj testovanie.

Návštevníci si mohli vyskúšať nový tester brzdovej kvapaliny BFT3000 s výtlačkom a ako funguje bezkáblový pedometer PFM. Súčasťou Týždňa otvorených dverí firmy Homola bolo aj sledovanie areálu pomocou kamerového záznamu. ŠPZ nasnímaného auta je možné využiť v databáze autoservisu alebo v prípade STK v skúšobni bŕzd MAHA – Eurosystém.

Sprievodný program
Ani na treťom ročníku nechýbali zábavky na odreagovanie sa. Premiérovo sa ukázal nový SEAT LEON Cup Racer pretekára ETCC Maťa Homolu a jazdilo sa na Fatbiku, bicykli do nestabilného terénu so štýlovým pavúčím dezénom. Milovníkov dvoch kolies potešil aj karbónový cestný bicykel Bianchi. Samozrejmosťou bolo občerstvenie hodné "autoservisákov" – tradičné homolovské klobásky, ktoré nechýbajú na nijakej akcii.

O HOMOLA TECH-SALÓNE
HOMOLA TECH-SALÓN je podujatie o inováciách v autoservisnej branži organizované spoločnosťou Homola – autoservisná technika v príjemnom prostredí. Podujatie je určené majiteľom, zamestnancom autoservisov či pneuservisov, prevádzkovateľom STK či EK liniek. Zúčastniť sa ho môže každý odborník, ktorý pracuje s autoservisnou technikou alebo každý, kto sa zaujíma o nové trendy z tejto oblasti. HOMOLA TECH-SALÓN 2015 bol tretím ročníkom tohto podujatia, konal sa od 14. do 17. 4. 2015 v priestoroch spoločnosti na Krajnej ulici v Bratislave.

Homola spol. s.r.o.
Homola spol. s.r.o. je stabilná slovenská spoločnosť s dlhoročnou tradíciou. Jej hlavnou činnosťou je predaj autoservisnej techniky a s tým súvisiace doplnkové služby. Predmetom predaja sú rôzne zariadenia, prístroje a náradia od veľkých strojov a technologických celkov, až po drobné náradie, špeciálne prípravky a náhradné diely. Spoločnosť neskôr pribrala do svojho portfólia aj činnosť kalibrácie dodávaných zariadení a prevádzkuje zbernú službu s následnou kalibráciou drobných neurčených meradiel v autoservisoch a garážach. Spoločnosť poskytuje aj školenia zákazníkov, pracovníkov servisov, dielní i študentov a učňov odborných škôl a učilíšť. Predajne má v Bratislave, Ružomberku a Košiciach. Pobočka v Bratislave sídli na Krajnej ul. 49.
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.