• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 19.4.2024Meniny má Jela
12°Bratislava

Za tankovanie kvality možno u OMV vyhrať BMW

  • 15:04 27.03.2015
  • BRATISLAVA
Za tankovanie kvality možno u OMV vyhrať BMW

Kvalitné palivo a k tomu ako bonus možnosť odviezť si domov nové BMW. Spoločnosť OMV prináša svojim zákazníkom súťaž o tisíce litrov paliva a OMV SMILE & DRIVE bodov, pričom hlavnou cenou je osobný automobil. Stačí natankovať na čerpacej stanici OMV prémiové alebo bežné palivo a zaregistrovať sa. Možnosť hrať o lákavé výhry trvá až do konca marca.

Do spotrebiteľskej súťaže sa môže zapojiť každý zákazník OMV starší ako 18 rokov. Podmienkou je, aby na ktorejkoľvek čerpacej stanici OMV natankoval na jeden pokladničný doklad aspoň 25 litrov prémiového paliva MaxxMotion alebo 35 litrov bežného paliva. Možnosť vyhrať jednu z lukratívnych cien zákazník získa zaslaním jedinečného kódu z hernej karty buď z telefónu textovou správou alebo bezplatne z formuláru na webovej stránke. S každou hracou kartou sa možno do súťaže zapojiť len raz.

Na zákazníkov každý deň čakajú tri palivové karty OMV Value Card v hodnote 50 eur. Jeden šťastlivec si denne odnesie 1000 OMV SMILE & DRIVE bodov, ktoré potom môže na čerpacích staniciach OMV vymeniť za exkluzívne odmeny. Týždenne sa v súťaži navyše žrebujú traja finalisti, ktorí získajú OMV Value Card v hodnote 100 eur a postup do finále.

Na celkového víťaza súťaže čaká osobné motorové vozidlo BMW 2 Active Tourer. Pôžitok z jazdy v novom BMW, ale i v akomkoľvek inom vozidle, sa ešte znásobí po natankovaní prémiových palív OMV MaxxMotion. Benzíny a nafty od OMV vďaka inovatívnemu zloženiu aditív chránia motor omnoho lepšie ako bežné palivá a predlžujú jeho životnosť. Pridané zložky udržiavajú palivové a spaľovacie časti motora v čistote. Okrem toho odstraňujú nahromadené usadeniny a nečistoty z ventilov a vstrekovačov paliva. Používanie prémiových palív s vyšším oktánovým číslom umožní výraznejšiu akceleráciu a motor získa vyšší výkon.

Palivá MaxxMotion od OMV kvalitou prevyšujú štandardy, vyžadované normami. So zimnou naftou MaxxMotion Diesel sa tak napríklad netreba báť problémov so štartovaním ani v mimoriadne zlých poveternostných podmienkach. Svoje výnimočné vlastnosti si totiž zachováva až do teploty -35 stupňov Celzia.

Pravidelné používanie prémiových palív OMV navyše prospieva aj peňaženke, keďže vďaka nim auto prejde na jednu nádrž viac kilometrov.

Skutočným víťazom sa tak stáva každý motorista, ktorý tankuje prémiové palivá OMV MaxxMotion.
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.