• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Štvrtok, 28.3.2024Meniny má Soňa
15°Bratislava

Tipy na vianočné darčeky pre deti

  • 12:08 25.11.2014
  • Bratislava
Tipy na vianočné darčeky pre deti

Je to často aj z dôvodu, že jednoducho nevieme čo kúpiť. Možno sa vám zíde pár tipov na darčeky, ktoré môžete kúpiť u nás, v Andrea Shope. Začneme pri deťoch. Tie síce píšu listy Ježiškovi, ale priznajme si, tie zoznamy často s realitou nemajú veľa spoločného. Teda, ak sme sa to dozvedeli tak, že sme porušili listové tajomstvo a prečítali si ich. Nájdu sa v nich však aj veci, ktoré nie sú až tak náročné na realizáciu. Stačí ich objednať a počkať na kuriéra. Vybrali sme preto pár tipov, ktoré vás snáď budú inšpirovať a veríme, že ak ich vaše ratolesti nájdu pod stromčekom, potešia sa. A vy samozrejme tiež. Veď koho by netešila radosť v detských očiach. Má to len jeden háčik, musíte sa s deťúrencami dohodnúť, aby vám ich potom požičali.


Tipy na vianočné darčeky pre deti Foto: Andrea ShopPredchádzajúca veta sa týka najmä oteckov. Spomeňte si, ako ste v detských rokoch túžili po autodráhe. A ak ste ju dostali, zmenili ste sa na pretekárov Formuly 1 a strávili pri nej nekonečné hodiny. Aj dnes je autodráha jedným z najčastejších chlapčenských prianí a preto v našej ponuke nesmie chýbať. Napríklad autodráha SCX Super Champion, ktorá má dĺžku trate 4m, detailne spracované formule, turbo tlačítka a iné super vlastnosti. Nájdete ju ak kliknete sem alebo na obrázok.

Teraz je jasné, že prejdeme k dievčatám. Spravodlivosť musí byť. Tak ako v rozprávkach. Na rozprávkovú strednú školu Ever After High chodia synovia a dcéry rozprávkových postáv. Apple (dcéra Snehulienky), Briar (dcéra Ruženky), Blondie (dcéra Zlatovlásky), Dexter (syn Krasoňa), Lizzie (dcéra Srdcovej kráľovnej). Rozprávková séria Šľachtici od Mattela je v súčasnosti veľkým hitom a samozrejme nechýba ani v našej ponuke.

Alebo vás skôr zaujme možnosť vydať sa na oceánsku plavbu s Miou, Mayou a Andrewom? Môžete kormidlovať loď a zobrať priateľov na prechádzku okolo ostrova s majákom. Spustiť sa dole po šmýkačke alebo si zalyžovať na vodných lyžiach za vodným skútrom. Vychutnať si slnečné lúče na lehátku či hľadať pomocou sonaru kamarátov-delfínov. Potom si daj desiatu pri piknikovom stole alebo si namiešať ovocnú šťavu! Po západe slnka otvoriť výletnú loď a hrať sa vnútri. A nakoniec si odpočinúť v salóne na spodnej palube a uložiť LEGO Friends do útulných postelí. Ak vás zaujala Výletná loď za delfínmi od spoločnosti LEGO, stačí kliknúť a môže byť vaša.

Čo však, ak vaši chalani nie sú práve romantici, chystajúci sa na plavbu s babami spojenú s kŕmením delfínov? Lego a Andrea Shop myslia aj na nich. Určite ich zaujme séria LEGO Technic a pretekárske auto s množstvom realistických detailov a funkcií ako je otváracia kapota motora, samostatné zavesenie všetkých štyroch kolies, osemvalcový motor s pohyblivými piestami, nastaviteľný zadný spojler a možnosti riadenia a množstvo ďalších vychytávok. Presvedčte sa sami.

Ak sú vaši potomkovia vo veku, kedy ich viac než hračky začínajú zaujímať športové aktivity a hudba, môžete ich potešiť darčekom, ktorým takpovediac, zabijete dve muchy jednou ranou. JBL Clip je ultraľahký, ultra-robustný a ultra-výkonný prenosný reproduktor. Táto malá výkonná skrinka poskytuje až 5 hodín napájania, takže si môžu vziať hudbu kdekoľvek so sebou. Praktickým Clip uchytením si ho jednoducho zavesia na batoh či opasok a je to. No a medzi nami, keďže môžu počúvať hudbu aj keď sú vonku, ušetria vás od hip hopu či metalu, na ktorý práve doma nemáte náladu. Prečítajte si viac o tomto šikovnom repráčiku. Veríme, že vás zaujme.

Tipy na vianočné darčeky pre deti Foto: Andrea ShopMožno že mladí hudobní fanúšikovia uprednostnia počúvanie hudby v absolútnom súkromí a nechcú sa deliť o to čo im práve v ipode hrá. Kvalitné uzavreté slúchadlá AKG s 3D-Axis sklápacím mechanizmom a integrovaným ovládačom hlasitosti sú dostupné v ôsmych štýlových farbách a sú naozaj ideálnym darčekom nielen pre pubertiakov.

Na záver sa musíme priznať, že sme zostali v rozpakoch. Posledný tip je totiž síce určený pre vašich potomkov, lenže ruku na srdce, milí oteckovia. Neboli by ste radi, keby ste sa s nimi mohli vymeniť? Veríme, že sa doma dohodnete a súboje budú existovať len na obrazovkách. No a nebuďte smutní, v najbližšom článku sa budeme venovať darčekom pre vás. Takže na záver tu máme hracie konzoly. Microsoft Xbox One 500 GB a k nemu hry Assassins Creed Unity a Assassin's Creed IV Black, Sony Playstation 4 500GB plus obľúbena hra GTA a Sony PS Vita PCH-2000 s 8GB kartou a Action Megapackom s piatimi hrami.

Tak pre ktorú ponuku sa rozhodnete?

Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.