• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 19.4.2024Meniny má Jela
12°Bratislava

Ekotopfilm smeruje do Košíc

  • 13:40 20.11.2014
  • Bratislava
Ekotopfilm smeruje do Košíc

24. - 25.11 v OC Galéria tak budete mať možnosť vzhliadnuť tie najlepšie z víťazných filmov. Ak ani vám nie je ľahostajné, v akom prostredí žijete, neváhajte a príďte! Vstup na všetky festivalové podujatia je zadarmo.

Aktuálny ročník Ekotopfilmu je výnimočný hlavne tým, že festival zavíta do viac ako 50 miest po celom Slovensku. Špeciálnym karavanom chceme filmy priniesť čo najväčšiemu počtu divákov.

V Košiciach na návštevníkov čakajú pútavé filmy ako Vlčieho hory, Na úteku, Hodváb z Madagaskaru, Pestovateľské mestá a mnohé ďalšie, ktoré na premiére v Bratislave zožali veľký úspech.

Okrem pútavých filmov sme pripravili aj pestrý sprievodný program. Generálny partner Ekotopfilmu - spoločnosť Pivovary Topvar predstavili na festivale svoj nový program Prosperita. Tento program tvorí päť svetov, zameraných na šetrenie vodou, energiou, znižovanie odpadov, podporu malých podnikov a zodpovednú konzumáciu alkoholu.

S režisérom Štefanom Vaľom môžete diskutovať o jeho dokumente Príčiny povodní v Anglicku, ktorý príde predstaviť do Košíc. Dobrovoľníci v spolupráci s Červeným krížom si zase pripravili zaujímavú prednášku a ukážky poskytnutia prvej pomoci. V spolupráci so Slovnaftom a ich projektom Aj kvapka oleja sa ráta sme pre vás pripravili možnosť priniesť použitý kuchynský olej. Ten sa totiž dá oveľa efektívnejšie použiť. Aj vám sa v skriniach povaľujú staré mobily? Doneste nám ich! Zber starých telefónov je dlhodobou iniciatívou hlavného partnera junior festivalu Nadácie Orange, ktorou sa snaží spätne získať a ekologicky zlikvidovať čo najväčší počet mobilov.

Pripravili sme aj rôzne prezentácie eko produktov ako sú EcoHeart kefky, Organic shop predstaví exotické plodiny a semienka, Eco produkt ponúkne pestrú škálu svojich eko výrobkov a nebude chýbať ani Ekotopfilm shop.

V spolupráci so spoločnosťou ENVI-PAK čaká na deti a mládež pestrý program. Môžete sa tešiť na maľovanie, tvorbu z odpadu a súťaže.

Viac informácii nájdete na www.ekotopfilm.sk a na Facebooku.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.