• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Štvrtok, 28.3.2024Meniny má Soňa
16°Bratislava

Nastavte si podľa vašich predstáv pôžičky vo FerratumBank

  • 12:47 31.10.2014
  • BRATISLAVA
Nastavte si podľa vašich predstáv pôžičky vo FerratumBank

Zobudili ste sa do pochmúrneho rána a hneď vás napadajú negatívne myšlienky? Čo keď vám ešte nedošla výplata? Čo keď sa budete musieť hanbiť za to, že nemáte pre dcéru peniaze na školský výlet?

Ako sa asi bude cítiť, ak namiesto návštevy ZOO bude musieť trčať v škole s úplne cudzími žiakmi ako jedná z jej triedy? Človeka až zamrazí. Nedopustite to! Máte na výber. Buď svoj život necháte plynúť v neistote a slzách, alebo sa pustíte do zmeny. K tejto pozitívnej zmene vám dopomôže Ferratum – váš partner v zlých časoch.

Rýchlo von z problémov

Nie je to až tak dávno, keď sa na svet predrali rýchle pôžičky. Rôzne spoločnosti, ktoré tieto pôžičky poskytujú sa po čase dali na zlé chodníčky a filozofiu rýchlych pôžičiek zmenili natoľko, že u ľudí stratili dôveru. V severských krajinách však našťastie takýmto zvodom nepodľahli. Aspoň nie jedna konkrétna spoločnosť, ktorá si povedala „Už dosť!“. A Tak sa zrodil Ferratum – zázrak vo svete pôžičiek

Ferratum má aj dnes povesť firmy, ktorá ľuďom skutočne pomáha. Ukázalo sa, že to ide aj bez podvodov, kradnutia a klamania. Dôkazom je fakt, že sa Ferraum rozšíril do celého sveta a dnes stojí na úplnej špičke vo svete rýchlych pôžičiek. A stačilo len pochopiť princípy jednoduchosti. 

Pôžička vám nevezme polovicu života

Ferratum žiadosť máte hotovú do 5 minút. A to dokonca bez toho, aby ste predtým museli behať po meste a zháňať potvrdenia a dokumenty. Nič nám nepredkladáte. Vlastne sa ani nemusíte pohnút z domu. Všetko vybavíte cez internet, alebo mobil. Do formulára naťukáte niekoľko vašich údajov a odošlete. Peniaze máte na účte hneď na tretí deň. A môžete ich využiť na čokoľvek.

So splácaním už nikdy nezažijete žiadny stres. U nás platí totiž nové pravidlo flexibility. Splátku teda vrátite jednorázovo, a to do 7 až 31 dní. Je len na vás, kedy sa rozhodnete peniaze vrátiť. Nemusíte to dopredu nikomu hlásiť.

Zdroj: Teraz.sk/PR, spravodajský portál TASR, Foto: FerratumBank
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.