• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Štvrtok, 18.4.2024Meniny má Valér
10°Bratislava

Hra World of Warships prináša dlho očakávané ponorky

  • 13:34 21.09.2018
  • Bratislava
Hra World of Warships prináša dlho očakávané ponorky

Tvorcovia World of Warships pripravili pre fanúšikov revolučný obsah, ktorý si komunita pýtala už od vydania hry.

Online multiplayerová hra World of Warships (WoW) si našla desiatky miliónov fanúšikov po celom svete a tvorcovia na nich nezabúdajú ani tri roky po jej vydaní. Do hry neustále pridávajú množstvo nového obsahu, od systému veliteľov cez rôzne možnosti prispôsobenia, zmeny počasia až po expanziu na mobilné zariadenia a konzoly. Teraz však prichádzajú s novinkami, na ktoré sa komunita hráčov pýtala už od počiatkov hry.

Lietadlové lode prechádzajú veľkým redizajnom

Lietadlové lode vo WoW prešli veľkou zmenou s cieľom priniesť viac akcie a upraviť balans bojov. Okrem inej perspektívy ovládania vám autori hry prinášajú priamu kontrolu nad jednou letkou, pričom budete mať k dispozícii torpédové bombardéry, ponorkové bombardéry a útočné lietadlá. Zároveň je možné privolať stíhacie letky k hliadkovaniu alebo obrane pred lietadlami nepriateľov. Po dôkladnom testovaní a feedbacku od hráčov by tieto zmeny mali byť spustené na živých serveroch do konca roku 2018.

K lodiam sa pripájajú ponorky

Už po vydaní WoW v roku 2015 sa hráči pýtali, prečo sa v hre nenachádzajú ponorky, pričom autori dlho odmietali, že by implementovanie ponoriek bolo možné. Začiatkom tohto roku však prišli s konceptom, ktorý postupne nadobudol kontúry a už čoskoro si hráči budú môcť boj s ponorkami konečne vyskúšať. Pri ich tvorbe sa inšpirovali ponorkovými bitkami z druhej svetovej vojny či filmom Das Boot. Chcú tak priniesť napätie ponorkových bitiek prameniace z tichého prenasledovania, presne vypočítaných útokov a satisfakcie z úspešných zásahov a rýchleho úniku z dohľadu nepriateľa.

Hráči sa vďaka ponorkám pozrú aj pod hladinu, budú môcť sledovať nepriateľa periskopom a stratiť sa v hlbine. Váš štýl hrania tak ovplyvní rýchlosť ponorky, jej utajenie a útok. Do hry vstupuje aj nový herný mechanizmus v podobe dopĺňania kyslíka, ktorý je možné čerpať len na hladine. Všetky tieto novinky si fanúšikovia budú môcť vyskúšať v špeciálnom Halloweenskom móde, ktorý bude dostupný už v októbri tohto roka.

Zdroj: Info.sk, wargaming.com, Foto: wargaming.com
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.