• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Utorok, 23.4.2024Meniny má Vojtech
Bratislava

Jared Leto a Thirty Seconds To Mars mieria do Bratislavy

  • 11:54 27.08.2018
  • Bratislava
Jared Leto a Thirty Seconds To Mars mieria do Bratislavy

Americká skupina Thirty Seconds To Mars na čele s Jaredom Letom do hlavného mesta Slovenska pricestuje v posledný augustový deň. Záver leta oslávi s pomocou svojich fanúšikov rockovou muzikou priamo na pódiu.

Celosvetovo uznávaná kapela Thirty Seconds To Mars sa do slovenských končín vracia po štyroch rokoch. Na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu predstaví premiérovo 31. augusta rockovým nadšencom najnovší album America, z ktorého pochádza aj skladba Rescue Me, ktorá aktuálne rotuje i v slovenskom rádiovom éteri. V piatkový večer však zaznie aj singel Walk on Water, ktorý minulý týždeň zabojoval na MTV VMA 2018 o najlepší rockový počin roka. Skladba okamžite po vydaní na seba strhla pozornosť, a to nielen za veľkou mlákou, frontman Jared Leto ňou vyjadril nesúhlas s politikou prezidenta Donalda Trumpa. Okrem najnovších hitov z poslednej štúdiovej novinky sa fanúšikovia rockovej kapely môžu tešiť i na prierez hudobnej kariéry bratov Letovcov, zaznejú i skladby z predposledného, mimoriadne úspešného albumu Love, Lust, Faith and Dreams.

Jared Leto, považovaný za muža mnohých tvárí, posledné roky žne úspechy nielen v hudobných vodách. Na konto mu v roku 2014 pribudol Oscar za vedľajšiu rolu vo filme Dallas Buyers Club. Do pamäti sa vryl aj vďaka úlohe Jokera vo filme Jednotka samovrahov. Kvôli filmovým postavám, ktoré stvárnil, bol ochotný zmeniť sa na nepoznanie. Počas natáčania filmu o zavraždení Johna Lennona charizmatický herec a spevák pribral vyše 20 kíl, pre úlohu v spomínanom Dallas Buyers Club vychudol na kosť. Napriek týmto výkyvom hmotností, ktoré si jeho kariéra a s ním súvisiaci úspech vyžiadali, je Jared stále fit. Vďačí za to zdravému životnému štýlu, ktorý sa stal neodmysliteľnou súčasťou jeho života, a to sa prejavilo i na požiadavkách ku koncertu, ktoré boli doručené usporiadateľovi.

Skupina Thirty Seconds To Mars skutočne nevyžaduje žiadne mimoriadne požiadavky. Záležať si však dali na kvalitnom občerstvení, ktoré pozostáva zo zdravého jedla a nápojov. Jedinou požiadavkou, ktorá nebýva až tak bežná, bola vaňa naplnená obrovským množstvom ľadu. Predpokladáme, že požiadavka ide opäť ruka v ruke so zdravým životným štýlom bratov Letovcov a majú v pláne sa otužovať,“ uviedla pre médiá PR manažérka Janka Marczellová z Agentúry Vivien.

Zdroj: Info.sk, TASR, Foto: Wikimedia Commons
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Pred 90 rokmi sa narodil obľúbený český herec Josef Somr

Pred 90 rokmi sa narodil obľúbený český herec Josef Somr

8:57 15.04.2024Kultúra

Patril medzi najvýraznejšie osobnosti svojej hereckej generácie. Desiatky rokov bol jedným z najobsadzovanejších českých hercov.

Karel Kryl, popredný predstaviteľ protestsongu, sa narodil pred 80 rokmi

Karel Kryl, popredný predstaviteľ protestsongu, sa narodil pred 80 rokmi

6:37 12.04.2024Kultúra

Od narodenia Karla Kryla, pesničkára a básnika, jedného z najvýznamnejších predstaviteľov protestsongu v bývalom Československu, uplynie dnes 80 rokov.

Československý zlatý slávik Peter Nagy slávi 65. narodeniny

Československý zlatý slávik Peter Nagy slávi 65. narodeniny

6:14 09.04.2024Kultúra

Sám si stále hovorí, že je pesničkár. Dnes patrí medzi popredné osobnosti československej a slovenskej hudobnej scény. Prešovský rodák Peter Nagy oslávi 65. narodeniny.

Úspešná spisovateľka Táňa Keleová-Vasilková oslavuje 60. narodeniny

Úspešná spisovateľka Táňa Keleová-Vasilková oslavuje 60. narodeniny

7:53 07.04.2024Kultúra

Slovenská spisovateľka Táňa Keleová-Vasilková má na svojom konte takmer štyri desiatky úspešných románov.

Kapela Kiss predáva svoju obchodnú značku aj hudbu

Kapela Kiss predáva svoju obchodnú značku aj hudbu

19:25 04.04.2024Kultúra

Americká rocková kapela Kiss predáva svoju obchodnú značku, kompletnú zbierku skladieb a duševné vlastníctvo švédskej spoločnosti Pophouse Entertainment.