• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Streda, 24.4.2024Meniny má Juraj
Bratislava

Problémy vo vzťahu? Týchto 7 vyriešite jednoducho milovaním

  • 10:09 21.10.2017
  • Bratislava
Problémy vo vzťahu? Týchto 7 vyriešite jednoducho milovaním

Môže sex vyriešiť problémy sveta? To asi nie, ale rozhodne môže niekedy pomôcť vám a vášmu partnerovi.

Sex nie je rozhodne liekom na všetko. Existujú však situácie, kedy je tým najlepším riešením.Tu sú situácie, v ktorých je sex skutočne tým najlepším riešením vo vzťahu:

1. Nízke sebavedomie vás alebo partnera

Sebavedomie človeka ide v ruka v ruke s pozitívnym obrazom o sebe a svojom tele. Nie každý deň sa však cítime krásne a máme o sebe dobré myšlienky. Nafúknuté bruško, hormonálne zmeny, ktoré sa prejavia na pleti, tehotenstvo, nabratie váhy, či zbytočná kritika a nezvládnuté situácie. To sú problémy, ktoré väčšine ľudí vezmú sebavedomie a nemajú pozitívnu predstavu o svojej atraktivite a vlastnej osobe. Ak chcete pochovať svoje neistoty a získať dobrý rozbeh pre získanie svojho sebavedomia, mali by ste si dopriať viac intimity so svojim partnerom. Aj toto je totiž cesta k objaveniu svojho krajšieho ja.

2. Keď vzťah stráca iskru

Ak ste s partnerom dlhšie spolu, viete, že iskra občas vyhasne a to hlavne, ak sa dostanete do rutiny. Skúste preto nakopnúť svoj sexuálny život, a práve takto si vrátite starú iskru do vzťahu a opäť sa budete mať na čo tešiť. Skúšajte nové veci, tešte sa z neprebádaného.

3. Pochovajte symptómy PMS

Príznaky PMS sa neprejavujú len na tele, ale aj na nálade partnerky. Jednoduchým riešením ako zmierniť alebo úplne odstrániť príznaky PMS, je mať sex. Hormóny vylúčené pri milovaní totiž vedú k spokojnosti a redukujú bolesti. Zabudnite teda na čokoládu, vrhnite sa na partnera.

4. Cítite sa vystresovane?

Počas stresu rozhodne zabúdame na intímnosti. Veľká chyba. Ak sa cítite v strese, doprajte si milovanie, ktoré rozhodne odbúra stres a zamestná vašu myseľ lepšie. Experti odporúčajú, aby ste sa milovali ráno, a tak si zabezpečili dobrú náladu od rána ako aj nižší krvný tlak.

5. Pri problémoch so spánkom

Nespavosť je problém, ktorý väčšinou vzniká na základe tlaku a stresu. Ak ste teda skúsili takmer všetko a stále nie ste dostatočne pokojný, mali by ste sa milovať s partnerom. Ľudia, ktorí mali sex alebo orgazmus, mali regulované fázy REM spánku a rovnako spali tuhšie. Aspoň to hovorí štúdia.

6. Keď s partnerom prechádzate ťažkými časmi

Každý vzťah má svoje dobré, aj zlé časy. Hádky, problémy, tlak od partnera. Ak sa stále milujete a nechcete o vzťah prísť, mali by ste opätovne naviazať emocionálne puto. A práve milovanie je dobrým spôsobom ako obnoviť intimitu medzi partnermi.

7. Zabite nudu

Najlepší liek na nudu je sex. Nepotrebujete naň peniaze, stojí vás len čas, ktorý sa vám navráti v podobe dobrej nálady a spokojnosti. Ak teda nemáte dobrý nápad na to, ako stráviť s partnerom dlhý víkend, či chladný večer, tak máme pre vás dobré riešenie.

Intimita je základ vzťahu. Dotyky, milé gestá, slová, ochota a aj milovanie. Ak chcete, aby váš vzťah fungoval, tieto veci v ňom musia figurovať, inak si koledujete o to, že váš partner si nájde niekoho iného, kto uspokojí jeho potreby.

Zdroj: info.sk, NJ, curejoy.com Foto: Shutterstock
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kedy je človek oficiálne starý? Veková hranica sa posunula

Kedy je človek oficiálne starý? Veková hranica sa posunula

VČERA - 7:01Zaujímavosti

Vek, v ktorom sa ľudia považujú za starých, sa zmenil.

Ako zabrániť meškaniu letu: Dôležitý krok, ktoré musíte spraviť ešte doma

Ako zabrániť meškaniu letu: Dôležitý krok, ktoré musíte spraviť ešte doma

22:03 22.04.2024Zaujímavosti

Vyhnite sa meškaniu a zdĺhavej kontrole pred odletom. Letuška sa podelila o rady pri balení batožiny, ktoré vám na letisku pomôžu ušetriť čas.

Fínska lososová polievka lohikeitto chutí výborne a aj zahreje. Takto jednoducho si ju pripravíte

Fínska lososová polievka lohikeitto chutí výborne a aj zahreje. Takto jednoducho si ju pripravíte

21:16 22.04.2024Zaujímavosti

Máte radi polievky? Mali by ste vyskúšať túto – je zdravá, chutná, sýta a pripravíte ju hravo za menej ako hodinu.

Takto poškodzujete svoj sporák bez toho, aby ste o tom vedeli

Takto poškodzujete svoj sporák bez toho, aby ste o tom vedeli

6:32 22.04.2024Zaujímavosti

Indukčné a elektrické sporáky si vyžadujú špecifickú starostlivosť. Viete, ako ich správne čistiť bez toho, aby ste ich poškodili?

Téma tohtoročného Dňa Zeme znie: Planéta verzus plasty

Téma tohtoročného Dňa Zeme znie: Planéta verzus plasty

5:55 22.04.2024Zaujímavosti

Zvýšiť povedomie o environmentálnych problémoch ako sú zmena klímy, znečistenie ovzdušia, ochrana divočiny a ohrozených druhov, podpora ekologických a udržateľných aktivít.