• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Utorok, 16.4.2024Meniny má Dana, Danica
Bratislava

Grand Hotel River Park oslávil rok pod krídlami The Luxury Collection

  • 8:43 29.09.2016
  • Bratislava
Grand Hotel River Park oslávil rok pod krídlami The Luxury Collection

Luxusný hotel na brehu Dunaja oslávil včera večer svoj prvý rok fungovania pod najluxusnejšou značkou siete Marriot International – The Luxury Collection.

Luxusný hotel na brehu Dunaja oslávil včera večer svoj prvý rok fungovania pod najluxusnejšou značkou siete Marriot International – The Luxury Collection. Zapriať úspechy do ďalších rokov prišiel aj ambasador hotela Peter Sagan.

„Teší nás, že sme úspešne zvládli proces rebrandingu a že sa potvrdilo, že náš hotel dokáže poskytovať 5-hviezdičkové služby na tej najvyššej úrovni,“ povedal generálny manažér Grand Hotela River Park Rudolf Križan. Počas prvého roka v sieti The Luxury Collection hostil hotel mnohé VIP osobnosti a bol opäť dejiskom medzinárodnej konferencie o bezpečnosti Globsec. Počas septembra hostil účastníkov neformálneho samitu krajín EÚ, delegácie dubajského šejka a tiež bahrajnského princa. „Sme nesmierne radi, že dokážeme súčasne hostiť významné osobnosti a zároveň aj ostatných návštevníkov hotela. To, že všetko zvládame bez sťažností a že odchádzajúci hostia nám ďakujú, je pre nás odmenou za vykonanú prácu,“ doplnil Rudolf Križan.

Medzi prvých gratulantov patril Peter Sagan, ktorý sa v hoteli cíti už ako doma. „Keď mám v Bratislave pracovné povinnosti, tak využívam služby Grand Hotela River Park. Dohodnem si tu vždy pracovné stretnutia, zvyknem si dohodnúť biznis lunch v reštaurácii Riverbank, ale tiež rád využívam hotelové spa,“ povedal náš najúspešnejší cyklista.



Oslavu prvých narodenín si mohli vychutnať VIP hostia v exkluzívnych priestoroch prezidentského apartmánu. Ten sa nachádza na 10. poschodí hotela a hostia si môžu z terasy, ktorá má 70 metrov štvorcových, užiť jedinečný výhľad na Dunaj a okolitú prírodu. Celý apartmán má takmer 400 metrov štvorcových a aby mohol byť klasifikovaný ako prezidentský, musí spĺňať viacero podmienok. „Najreprezentatívnejší apartmán by mal disponovať priestorom pre ochranku. Ideálne je, keď táto miestnosť susedí s prezidentským apartmánom. Tiež musí mať priestor pre súkromnú večeru pre minimálne osem osôb a samostatnú kuchynku, ktorá slúži ako zázemie pre servírovanie jedál v apartmáne,“ vysvetlil Rudolf Križan. Okrem samostatnej spálne, obývačky a haly slúžiacej tiež na bezpečnostnú prehliadku, môže mať prezidentský apartmán aj samostatnú saunu. Okrem ubytovania významných štátnikov alebo osobností z umeleckej sféry, slúži aj na pracovné raňajky, obchodné stretnutia alebo práve na súkromné oslavy narodenín, výročí a iných významných udalostí.

Významní hostia Grand Hotela River Park, a Luxury Collection Hotel Bratislava:
Generálny tajomník NATO A.F. Rasmussen, cyperský prezident Nicos Anastasiades, generálny tajomník OSN Pan Ki-mun, dubajský šejk Mohamed bin Rašíd al-Maktúm, tenista Novak Djokovič, Kylie Minogue, Robbie Williams, SADE, STING, Larry King, Tom Jones, Duran Duran, Ennio Moricone, Il Divo, Dmitri Hvorostovski, Plácido Domingo, José Carreras, Sinéad O´Connor, Depeche Mode, Prodigy.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.