• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Štvrtok, 28.3.2024Meniny má Soňa
Bratislava

Zvolen porazil Poprad 4:3, Žilina na Košice nestačila

  • 20:19 25.09.2016
  • Poprad
Zvolen porazil Poprad 4:3, Žilina na Košice nestačila

Zvolenčania síce početnú výhodu nevyužili, ale v Poprade si aj tak zaknihovali svoje štvrté víťazstvo v sezóne.

Popradčania mali za sebou úspešnú šnúru troch víťazstiev v rade, ktorú chceli proti oslabeným Zvolenčanom natiahnuť. Vstup do zápasu "kamzíkom" síce vyšiel, ale z optického tlaku veľa vody nenamútili. Vysokú efektivitu v zakončení naopak predviedli hostia, keď im v samom závere 1. tretiny vyšli dve akcie. Najprv v 18. minúte využil prihrávku od Bruna Mráza nenápadnou strelou Misenev na 1:0 a o necelú minútu dal domácim druhý gól do šatne po úniku dvoch na jedného Žilka.

Domácim vyšiel vstup do prostredného dejstva, keď sa v pokračujúcej presilovej hre presadil tečom Troliga a znížil tak na rozdiel gólu. Popradčania sa tlačili do zvolenskej bránky a hosťujúci Baroš musel proti Lapšenského zakončeniu vytiahnuť parádny zákrok. Zvolenčanom to však nepomohlo - biliardovú akciu domácich zakončil v 37. minúte strelou z prvej Zagrapan a vyrovnal na 2:2.


Najzaujímavejší hokej priniesla záverečná tretina. Istotu na hokejky Zvolenčanov priniesol Misenevov zásah v 48. minúte, ktorý bol jeho druhým v zápase. Vzápätí sa v podobnej situácii na bližšej žrdi presadil Bruno Mráz a hostia viedli znova o dva góly. Domáci sa však vrátili do hry už o pár sekúnd, keď Kuraliho sólo dokončil blafákom Mlynarovič na 3:4. "Kamzíci" sa o možnosť záverečného tlaku pripravili zbytočnými vylúčeniami. Najskôr ich bolo na ľade až šesť a v oslabení sa prezentoval likvidačným zákokom na Demetersa Aleš Ježek, za čo putoval predčasne pod sprchy a svojich spoluhráčov poslal na ľad v troch. Zvolenčania síce početnú výhodu nevyužili, ale v Poprade si aj tak zaknihovali svoje štvrté víťazstvo v sezóne.

Petr Jonák, tréner Popradu: "S výsledkom nie sme spokojní, dnes sme prišli o tri body. Začali sme úplne inak, ako sme si v kabíne povedali. V závere prvej tretiny sme dostali dva góly zlou obranou stredného pásma. V druhej tretine sme sa zlepšili a dokázali vyrovnať. Na konci zápasu sme urobili dve hrubé chyby, ktoré nás stáli body. Pred domácimi fanúšikmi, ktorí nás podporujú, musíme hrať inak."

Josef Turek, tréner Zvolena: "Tri body z Popradu nás tešia. Dnešné víťazstvo si vážime. Máme veľa mladých hráčov, ktorí sa s hrou a prostredím iba zoznamujú. Výborne zachytal brankár Baroš a potiahli nás skúsení hráči, ďalší sa k nim pridali. Mužstvo chválim."


HK Poprad - HKM Zvolen 3:4 (0:2, 2:0, 1:2)
Góly:
21. Troliga (Cutting, Kroták), 37. Zagrapan (Kroták, Paločko), 50. Mlynarovič (Lapšanský, Kurali) – 18. Misenev (B. Mráz, Valenta), 19. Žilka (Majdan), 48. Misenev (Klhůfek, Mráz), 50. Mráz (Klhůfek, Misenev). Rozhodovali: Müllner – Synek, Valo, vylúčení 11:8 na 2 min, presilovky 1:1, oslabenia 0:0, 1003 divákov.

Zostavy:
HK Poprad:
Šúrek - Dinda, Fabian, Cutting, Kurali, Pokovič, J. Brejčák, Šterbák, Krempaský - Kroták, Zagrapan, Paločko - Lapšanský, Mlynarovič, Tibenský - Bondra, Troliga, Lichanec - Výhonský, Ježek, Müller

HKM Zvolen: Baroš - Demiters, Andersons, Valenta, M. Ivan, Dubeň, Habšuda, F. Fekiač, Hataš - Žilka, Zuzin, Majdan - Klhůfek, B. Mráz, Misenev - Ďaloga, Halama, Petráš - Kelemen, Řezač, Kniazev

Košice porazili Žilinu na plnej čiare
Košice 25. septembra (TASR) - Žilinčania boli od prvých minút strelecky aktívni a so streľbou na Habalovu bránku neváhali. Ich ambície však dostávali vážne trhliny po úspešných útočných výpadoch domácich. V 3. minúte mal brankár Žiliny Tomek zakrytý výhľad a to využil Spilar na lišiacku strelu spoza hráča - 1:0. V 6. minúte nebezpečne strieľal Žilinčan Matis, ale Habal si poradil.


V 9. minúte našiel Suja prihrávkou spoza bránky Nagya a ten pohotovo upravil na 2:0. Keď ten istý hráč využil presilovku na tretí gól domácich, nasledoval oddychový čas Žiliny. Domáci dovtedy vyslali na brankára Tomeka iba šesť striel, ktoré im stačili na pohodlný náskok 3:0. V 14. minúte mohol znížiť Konečný, osamotený pred Habalovou bránkou však neprekvapil košického brankára. To sa hosťom podarilo až v 18. minúte. Košičan Milý nešťastne posunul puk rovno na hokejku Hovorku, ktorý spomedzi kruhov upravil na 3:1.


Hostí strelecký úspech povzbudil a o ďalší sa snažili v druhej časti. Domáci brankár si v 24. minúte poradil s nebezpečnými pokusmi Stupku i Holoviča. V 26. minúte vyšiel domácim protiútok dvoch proti jednému a Bartoš neodmietol Hruškovu ponuku na ďalší gól - 4:1. Hostia mohli znížiť v závere druhej časti. V presilovej hre dlho zvierali súpera v obrannom pásme, ale Habala neprekonal ani Handlovský v sľubnej pozícii.


Odpor hostí mohol zlomiť v 42. minúte Milý, ale v samostatnom úniku Tomeka neprekonal. V 48. minúte hostia na chíľu zdramatizovali zápas, keď v presilovke Drábek dorazil puk za Habala - 4:2. O tri minúty však Spilar zblízka dorazil puk za Tomeka a bolo 5:2. Gólovo úrodný úsek hry podčiarkol Švihálek gólom na 5:3 a domáci Bartoš v 55. minúte upravil na 6:3. Hostia mali v zápase celkovo viac streleckých pokusov, ale napokon odišli z Košíc s prehrou.


Rostislav Čada, tréner HC Košice: "Vyhrali sme vďaka vydarenému vstupu do zápasu a vysokej efektivite streľby. Mrzia nás časté vylúčenia, ktoré nám berú sily a uberajú na tempe. Potrebovali by sme tráviť viac času s plným počtom hráčov, aby sme mohli využiť všetkých hráčov a hrať vo vyššom tempe."

Milan Jančuška, tréner MsHK Žilina: "Nie som spokojný s výsledkom, taký som si nepredstavoval. Vzhľadom na výkon, ktorý sme podali, to mohlo skončiť inak. Pre víťazstvo v Košiciach je dôležité, aby naši hráči podali nadpriemerný výkon a to sa nestalo. V prvej desaťminútovke boli domáci trikrát pred našou bránkou a dostali sme tri góly. Každú jednu chybičku tvrdo trestali. V našej koncovke to naopak veľmi škrípalo. Súpera sme síce prestrieľali, ale výsledok tomu nezodpovedá. Rozoberali sme pohyb hráčov súpera a špeciálne sme sa pripravovali na prvý útok Nagy-Suja-Spilar. Venovali sme sa ich hre v útočnej tretine, ale napriek tomu nám Nagy so Spilarom dali po dva góly. To bol jeden dôležitý faktor a druhým bol výkon brankárov. Dnes sme mali na to, aby sme bodovali."

HC Košice - MsHK Žilina 6:3 (3:1, 1:0, 2:2)
Góly:
3. Spilar (Suja), 9. Nagy (Suja, Dudáš), 13. Nagy (Deyl, Spilar), 26. Bartoš (Hruška, Klíma), 52. Spilar (Suja, Nagy), 55. Bartoš (Hruška, Šmach) - 18. Hovorka, 49. Drábek (Hovorka, Rehák), 53. Švihálek (Húževka). Rozhodovali: Snášel - Smrek, Bednár, vylúčení: 8:5 na 2 min, presilovky: 2:2, oslabenia: 0:0, 2638 divákov.

Zostavy:
HC Košice:
Habal - Dudáš, Deyl, Šmach, Vašíček, Michalčin, Šedivý - Spilar, Suja, Nagy - Hričina, Boltun, Bartánus - Šoltés, Milý, Varga - Klíma, Hruška, Bartoš

MsHK Žilina:
Tomek - Rehák, Kříž, Cerenok, Brejčák, Macejko, Drábek, Prokop, Guttwald - Matis, Hovorka, Handlovský - Švihálek, Húževka, T. Sýkora - Stupka, Holovič, Konečný - Gmitter, Ondruš, Rogoň

Nitra si podmanila Martin
Nitra 25. septembra (TASR) -Favorizovaní Nitrania nezachytili úvod zápasu a v 8. minúte inkasovali ako prví, keď sa Pokrivčák zbavil dvoch brániacich hráčov a bekhendom namieril pod hornú žrď Valentovej bránky. Domáci tím sa však rýchlo spamätal a v 15. minúte sa mu podarilo vyrovnať, keď Kutálek poslal odrazený puk od mantinelu za chrbát hosťujúceho brankára Corbeila.

Na snímke brankár Žiliny Tomáš Tomek inkasuje tretí gól v 7. kole hokejovej Tipsport Ligy HC Košice - MsHK DOXXbet Žilina v Košiciach 25. septembra 2016. Foto: TASR/Roman Hanc

Druhá tretina sa už niesla jasne v réžii úradujúceho majstra, ktorý v nej predviedol niekoľko pekných akcií s trojnásobným gólovým vyvrcholením, čím urobil rázny krok na ceste za tromi bodmi. Hostia sa v prostrednej časti zväčša bránili, zásahom Koyša síce vyrovnali na 2:2, ale Macík a Ručkay zariadili dvojgólový náskok pre Nitru. V záverečnej tretine si Nitrania držali súpera na dištanc a nedovolili mu streliť kontaktný gól. Definitívne rozhodnúť mohol v 58. minúte center tretej domácej formácie Paukovček, ale jeho strelu zastavila žrď martinskej bránky. Deväť sekúnd pred koncom však trafil Kutálek do prázdnej bránky pri power play súpera a spečatil triumf HK v pomere 5:2.

Andrej Kmeč, tréner Nitry: "Vstup do zápasu sme nemali ideálny, rýchlo sme hrali v oslabení. Trochu nás to pribrzdilo a Martin sa dostal do zápasu. Hrali sme tretí duel za štyri dni, ale v druhej tretine sme prevýšili súpera, paradoxne, v našom najväčšom tlaku sme dostali gól na 2:2. Škoda, že sme v druhej tretine nedali viac gólov. Som veľmi rád, že napriek nahustenému programu sme vydržali korčuľovať."

Pavol Paukovček, tréner Martina:
"Aj keď sme zápas prehrali, bolo to so cťou. Našim chlapcom nemám čo vytknúť, dnes príkladne bojovali. V prvej tretine sme boli vyrovnaným súperom silnej Nitre, ale v druhej sme mali príliš veľa vylúčených, čo domáci využili. V tretej tretine sme boli lepším tímom, ale naše šance sme nevyužili. Hráči si však zaslúžia pochvalu."
HK Nitra - MHC Martin 5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
Góly:
15. Kutálek (Mezei, Krištof), 27. Milam (Macík), 35. Macík (Blackwater, Milam), 37. Ručkay (Mezei), 60. Kutálek (Pupák) – 8. Pokrivčák, 31. Koyš (Surovka, Heizer). Rozhodovali: Kubuš - Vyšný, Stanzel, vylúčení: 3:5 na 2 min, presilovky: 2:0, oslabenia: 0:0, 2396 divákov.

Zostavy:
HK Nitra:
Valent – Ordzovenský, Milam, Mezei, Pupák, Versteeg, König, Kuzma – Blackwater, Slovák, Macík – Kutálek, Krištof, Ručkay – Štefanka, Paukovček, Bajtek – Chalupa, Piačka, D. König
MHC Martin: Corbeil – Tabaček, Fabian, Pacalaj, Rantanen, Leško, Pulli – Surovka, Heizer, Koyš – Pokrivčák, Galamboš, Rzavský – Ambroz, Dokšin, Dírer – Rusina, Jurášek, Poliaček

Bystrica prehrala s Trenčínom o jeden gól
Banská Bystrica 25. septembra (TASR) - Bystričania v prvej tretine jednoznačne na ľade dominovali a vytvárali si šance. Nevyužili však presilovky a keď po čistej šanci Hickmotta neskórovali, prišiel trest. Tybor vysunul do úniku Gašparoviča a Trenčania razom v dvanástej minúte viedli. Vyrovnanie mal potom na hokejke opäť Hickmott, ale akoby mu nebolo súdené skórovať. Pred výborným brankárom Cháberom neuspel ani bekhendom Truchno a v ďalšej početnej výhode stroskotal na ňom i Ďatelinka, ktorému nevyšiel blafák.

Na snímke vpravo brankár Žiliny Tomáš Tomek inkasuje druhý gól od Košičana Ladislava Nagya (druhý zľava) v 7. kole hokejovej Tipsport Ligy HC Košice - MsHK DOXXbet Žilina v Košiciach 25. septembra 2016. Foto: TASR/Roman Hanc

V druhej tretine sa často vylučovalo. Viac možností mali hostia. V presilovke piatich proti trom pohorel sám pred Bacashihuom Ölvecký a v koncovke zlyhal aj Marcel Hossa. Na opačnej strane sa dostal do úniku Róth, ale i keď zakončil, bol faulovaný. Nervozita na ľade nevyhovovala najmä Bystričanom. Naopak v šanciach sa ocitli opäť Trenčania, Ölvecký však nevyužil druhú 'tutovku' a v presilovke zblízka neuspel ani Holenda a po ňom znovu i Marcel Hossa. Dukla napokon ťažila v poslednej minúte stredného dejstva z práve skončenej presilovky. Bola v tlaku a po strele M. Nováka z ľavej strany puk prekĺzol popri ramene Bacashihuu do bránky – 0:2.

V tretej tretine sa domáci snažili znížiť, mali prevahu a dokázali ju pretaviť do vyrovnania. Najprv po buly dostal krížnu prihrávku do ľavého kruhu Maione, ktorý prešiel pred Cháberu a presne zakončil. O 31 sekúnd neskôr po aktivite Surového zostal puk v medzikruží a z prvej ho napálil za gólmana Dukly Buc – 2:2. Obrat napokon Bystričania nedokonali. Po vyhratom buly hostí sa presadil 'žabkou' od modrej Holenda a puk sa dostal za Bacashihuu. "Barani" sa snažili znovu ešte vyrovnať, ale Buc, Surový ani Matuškin v dobrých možnostiach recept na trenčianskeho brankára nenašli.

Vladimír Országh, tréner Banskej Bystrice: "Odohrali sme dobrý zápas, aj keď sme prehrali. V prvej tretine sme mali veľa šancí, no nevyužili sme ich a súper dal z brejku gól. Druhá tretina sa vyrovnala pre časté vylúčenia, ktoré boli hlavne na našej strane. Súper sa tak dostal do dvojgólového vedenia. V tretej sme vrhli všetky sily do útoku, mali sme tlak i množstvo šancí, ale i keď sme ich nepremenili, dostali sme sa napokon v priebehu minúty do zápasu dvoma gólmi, vyrovnali sme. Súper však využil takú pološancu a išiel opäť do vedenia. My sme mohli vyrovnať z presiloviek, no nepodarilo sa to. Vyčítať môžem nedôraz v koncovke, nemohúcnosť, ale okrem toho chalani robili všetko, čo mali. Trenčín sme prestrieľali 50:16, ale šťastie sa od nás odklonilo."

Miloš Holaň, tréner Trenčína: "Trošku sme dúfali v to, že po hodoch býva bolenie brucha. Prispôsobili sme tomu taktiku. Chceli sme brániť stredné pásmo a spoliehať sa na brejky. Ustáli sme presilovky súpera a z brejku sa nám podarilo skórovať na 0:1, V druhej tretine to isté. Verili sme, že to môžeme ubojovať, nechceli sme urobiť chybu, ale zabudli sme na obrancu Bystrice a bolo 1:2. Po ďalšom striedaní dali domáci na 2:2. Vyhrali sme však napokon i vďaka bojovnosti a výkonu brankára Cháberu. Doposiaľ nám chýbalo šťastie v koncovke, teraz nám to už vyšlo. Sú to cenné body, hráči majú moju pochvalu."

Matúš Holenda, obranca Trenčína (1+2 v zápase): "Som veľmi rád, že sme vyhrali. Bol to náročný zápas, v ktorom sme mali na jeho konci aj šťastie. Najdôležitejšie je však to, že sme vyhrali. Som šťastný za tri kanadské body. Teraz som bol hrdina ja, no nabudúce to môže byť niekto iný. Môj gól bol tak trochu aj šťastný, no i také sa počítajú."

HC'05 iClinic Banská Bystrica – Dukla Trenčín 2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
Góly:
48. Maione (Wishart, Surový), 49. Buc (Surový, Maione) - 12. Gašparovič (Tybor, Holenda), 40. M. Novák (Holenda, Marcel Hossa), 51. Holenda (Ölvecký, Marcel Hossa). Rozhodovali: Štefik – Riš, Jobbágy, vylúčení: 7:9 na 2 min, navyše: Ďatelinka za napadnutie hlavy a krku (B. Bystrica), presilovky: 0:0, oslabenia: 0:0, 2184 divákov.

Zostavy:
B. Bystrica:
Bacashihua – Ďatelinka, Mikuš, Wishart, Maione, Matuškin, Mihálik, Valent, Ťavoda – Buc, Surový, Hickmott – Bezúch, Bortňák, Truchno – Andrisík, Češík, Matoušek – Róth, Tamáši, Ferleťák

Trenčín: Chábera – Drgoň, Kozák, M. Novák, Holenda, Hatala, Bohunický, Ryzák, Albers – Ölvecký, Veilleux, Marcel Hossa – Tybor, Kalináč, Gašparovič – L. Novák, Hlinka, Sojčík – D. Novák, Švec, Briestenský

Mikuláš porazil Nové Zámky 3:2
Liptovský Mikuláš 25. septembra (TASR) - Hneď od úvodného buly mohli diváci na štadióne sledovať zaujímavý hokej dvoch nováčikov Tipsport Ligy. V 1. minúte mal obrovskú šancu hosťujúci Paulovič, ktorý sa rútil sám na domáceho brankára, ale ten bol pozorný a strelu švihom kryl. V 5. minúte sa prvýkrát vylučovalo, za hákovanie si šiel na trestnú lavicu sadnúť hosťujúci Mäkinen.


Domáci v druhej časti presilovej hry zamkli hostí v ich pásme, výborne sa rozostavili a po strele Faitha z pravého kruhu sa pred brankárom najlepšie zorientoval Nádašdi, ktorý otvoril skóre. V 8. minúte mal ďalší gól na hokejke Sukeľ, ale Šimko bol pozorný. Štrnásta minúta priniesla Liptákom ďalšiu veľkú radosť. Rudolf Huna vletel do útočného pásma a takmer z nulového uhla strelou pod hornú žŕdku prekonal zaskočeného Šimka - zvýšil už na rozdiel dvoch gólov. Hostia sa v celej tretine ťažko dostávali pred domáceho brankára, ktorý tak nemal takmer žiadnu vážnejšiu prácu. Záver tretiny priniesol ďalšie vylúčenie hostí, ale skóre sa už nemenilo.

Druhá tretina sa začala v podobnom duchu ako prvá, hostia sa snažili dostať pred domáceho brankára. Po hrubej chybe obrany Liptákov takmer došlo k zníženiu, keď sa sám zoči-voči Nagymu ocitol Mäkinen. Domáceho brankára však neprekonal. O odpoveď domácich sa postarali strely Števuliaka, Krišku či Lištiaka, na druhej strane nepríjemne zakončoval Lelkeš. V 25. minúte mohli ísť Liptáci už do trojgólového vedenia, ale svoje prečíslenie nevyužili. Kolotoč pred Šimkom následne roztočila prvá formácia domácich, ani po ich snahe však diváci gól nevideli.

V polovici stretnutia mal na hokejke gól hosťujúci Hvila, ale ani jeho strelecký pokus si nenašiel cestu do siete. V 33. minúte sa rovnako ako na začiatku zápasu dostal do nájazdu Paulovič, ani on však tentoraz neuspel a vo veľkej šanci netrafil bránu. V presilovej hre, ktorá prišla hneď po šanci Pauloviča, hostia zavreli domácich v ich obrannom pásme, avšak ani Hvila ani Hudec nenašli recept na domáceho brankára. Tlak hostí sa s blížiacim koncom tretiny stupňoval, ale Hvilovi nebolo súdené skórovať. Ďalšiu jeho obrovskú šancu si postrážil Nagy. V poslednej minúte druhej tretiny Novozámčania Liptákov zavreli a zatlačili, ich šance si však stále nenašli cestu do siete.

Tretiu tretinu začali hostia tak, ako skončili predchádzajúcu. Dostali sa do tlaku a po obrovskej chybe domácich v 41. minúte skóroval švédsky obranca v službách Nových Zámkov Sandgren, ktorému spoza bránky medzi kruhy prihral Fábry. Liptáci boli v ďalšom priebehu pod neustálym tlakom a o vyrovnanie sa mohol postarať Cardwell. V 46. minúte prišlo vylúčenie Sukeľa za podrazenie. V presilovke prišlo ďalšie vylúčenie a za hru vysokou hokejkou si išiel trest odpykať Nádašdi. Hostia tak dostali 18-sekundovú presilovku 5:3. Oslabenie však domáci zvládli a udržali stav 2:1.

Po nevyužitých presilovkách a šanciach hostí sa z ojedinelej šance v tretej tretine Liptáci predsa len presadili. V 50. minúte vybojoval puk za bránkou Kabáč, dostal sa k nemu Laco, prihral Brezniakovi a ten strelou medzi betóny Šimka prekonal. Tento gól domácich upokojil a opäť sa zamerali na pozornú defenzívu. Tú však Novozámčania prekonali v 57. minúte, keď spomedzi kruhov presne namieril Mäkinen. O pár sekúnd neskôr mohol byť hrdinom opäť Brezniak, ale svoj nájazd nepremenil. Dve minúty pred koncom hosťujúci tréner odvolal brankára, ale diváci už gól nevideli. Liptáci sa tak mohli po štyroch prehrách tešiť z cenného víťazstva 3:2.

MHK 32 Liptovský Mikuláš - HC Mikron Nové Zámky 3:2 (2:0, 0:0, 1:2)
Góly:
6. Nádašdi (Sukeľ, Faith), 14. Rudolf Huna (Robert Huna), 50. Brezniak (Laco, Kabáč) – 41. Sandgren (Fábry, Hudec), 57. Mäkinen (Hvila, Brabenec). Rozhodovali: Husár, Orolin – Kacej, Návratek, vylúčení: 5:2 na 2 min, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, 1850 divákov.

Zostavy:
MHK 32 Liptovský Mikuláš:
Nagy - Šiška, Mezovský, Stehlík, Nádašdi, Moravčík, Kadlubiak, Oravec, Kadura - Richard Huna, Robert Huna, Rudolf Huna - Faith, Sukeľ, Kriška - Laco, Piatka, Lištiak - Brezniak, Kabáč, Števuliak

HC Nové Zámky: Šimko - Cardwell, Mäkinen, Čížek, Sandgren, Chovan, Štindl, Maier, Ďurčo - Hvila, Brabenec, Saarinen - Paulovič, Hudec, Fábry - Tábi, Lelkeš, Čaládi - Sucharda, Hegyi, Dubec

Tabuľka po 7. kole:
1. HC Košice 8 6 1 1 0 35:13 21
2. HK Nitra 8 5 0 3 0 28:17 18
3. HC'05 B. Bystrica 7 3 1 1 2 25:16 12
4. Dukla Trenčín 7 3 1 1 2 16:16 12
5. HKM Zvolen 7 3 1 0 3 18:23 11
6. MHK 32 L. Mikuláš 7 2 1 2 2 18:16 10
7. HC Mikron N. Zámky 8 2 1 1 4 19:23 9
8. MHC Martin 7 3 0 0 4 15:19 9
9. HK Poprad 7 1 2 0 4 14:19 7
10. MSHK Žilina 7 1 1 0 5 15:25 5
. HK Orange 20 3 0 0 0 3 1:17 0
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR, Foto: TASR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

8:36 03.10.2022Športové

Divák nedeľňajšieho zápasu amerického futbalu medzi tímami NFL Pittsburgh Steelers a New York Jets zomrel po páde na eskalátore na štadióne Acrisure.