• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 29.3.2024Meniny má Miroslav
Bratislava

V Lidli si nemusíte vyberať medzi kvalitou a cenou

  • 16:04 31.08.2016
  • Bratislava
V Lidli si nemusíte vyberať medzi kvalitou a cenou

Kvalita alebo výhodná cena? V Lidli si vyberať nemusíte!

Pre svojich najbližších chceme len to najlepšie, Vaša rodina a priatelia si to zaslúžia. Každý si zaslúži to najlepšie, v Lidli to vieme. U nás si nemusíte vyberať medzi kvalitou a cenou, práve to robí z Lidlu správnu voľbu. Potvrdzujú to aj naše prvenstvá v prieskumoch verejnej mienky zo strany švajčiarskej organizácie ICERTIAS. Vďaka Vám sme získali osem prvenstiev v prestížnej ankete Best Buy Award, ktorá je symbolom pre najlepší pomer kvality a ceny. Zároveň ste rozhodli o tom, že náš sortiment získal v prieskume privátnych značiek QUDAL až 25 najcennejších medailí. „V čoraz náročnejšom maloobchodnom prostredí spotrebitelia opätovne označili Lidl za spoločnosť, na ktorú sa môžu spoľahnúť pokiaľ hľadajú najvyššiu kvalitu a tiež najlepší pomer ceny a kvality na slovenskom trhu,“ konštatuje sa v komuniké ICERTIAS.


Naša ponuka je založená na produktoch privátnych značiek, teda na výrobkoch, ktoré si môžete kúpiť iba v Lidli. Naše produkty tvoríme od základov. Neustále pritom myslíme na to, aby vysoká kvalita a čerstvosť išli vždy ruka v ruke s nízkou cenou. Lidl je preto správna voľba pre všetkých. Platí to Malackách aj vo Vranove nad Topľou, v Rimavskej Sobote i Dolnom Kubíne. V centre našej pozornosti stojí vždy zákazník a keďže si všetkých zákazníkov vážime rovnako, ponúkame im aj rovnaké ceny vo všetkých 124 predajniach v 88 mestách na Slovensku. Ak Vás nákup v Bratislave vyšiel 10 €, rovnakých 10 € by ste za rovnaké položky zaplatili aj vo Svidníku. „Nechcem, aby sa naši zákazníci museli rozhodovať medzi kvalitou a cenou, pretože každý si zaslúži to najlepšie. Na našich pultoch nájdete len to a práve to, čo dobre chutí. Žiadny produkt sa nedostane do predaja skôr, než ho dôkladne otestujeme. Vďaka zameraniu sa na privátne značky sa nám navyše darí zachovať najlepší pomer kvality a ceny,“ povedal Martin Nagy, konateľ spoločnosti Lidl Slovenská republika za oblasť nákupu.

Orientácia na zákazníka, jednoduchosť, rovnako výhodné ceny, kvalita a čerstvosť. Lidl je správnou voľbou na celom Slovensku a pre každého zákazníka. U nás si totiž každý môže dovoliť to, čo je najlepšie a nemusíte si vyberať medzi kvalitou a cenou.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.