• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 19.4.2024Meniny má Jela
Bratislava

Vyzbierali sme 12 000 € pre športové nádeje Slovenska

  • 13:29 31.08.2016
  • Bratislava
Vyzbierali sme 12 000 € pre športové nádeje Slovenska

Celoslovenská kampaň na podporu mladých športovcov skončila úspechom.

Počas 16 dní celý svet s napätím sledoval atletické zápolenie na najdôležitejšej športovej udalosti roka. Kým športovci získali právo reprezentovať ich krajinu museli prekonať veľa prekážok. Najväčšiu podporu potrebovali na ceste od športovej nádeje k profesionálovi. Vďaka kampani pod taktovkou Procter & Gamble a Tesco, mohol pomôcť každý z nás, a to jednoducho zakúpením produktov bežnej spotreby ako Pampers, Ariel alebo blend-a-med v reťazci Tesco. Spolu sme vyzbierali 12 000 € na podporu našich športových talentov! Výťažok bude venovaný Nadácii Slovenského olympijského výboru, ktorá rozdelí dotácie medzi mladých talentovaných športovcov s prihliadnutím na ich športové výsledky a s cieľom eliminovať sociálne rozdiely.

Všetky preteky a súťaže so sebou nesú množstvo emócií a zjednocujú milióny ľudí po celom svete. Dokonca vzbudzujú záujem aj u tých, ktorí šport bežne nesledujú. Najväčšie športové podujatie tiež odkrýva tiež stovky nádherných inšpiratívnych príbehov športovcov z celého sveta. Za svoje úspechy vďačia svojmu talentu a tvrdej práci, ale aj obrovskej podpore, ktorú dostali od mnohých ľudí okolo seba.

Môžeme podporiť ďalších šampiónov
V Nadácii Slovenského olympijského výboru sme nesmierne vďační za podporu, ktorú ľudia vyzbierali nákupmi produktov P&G v sieti predajní Tesco. Suma 12 000 € je úžasná! Teraz môžeme rozšíriť naše aktivity a podporiť viac talentov, ktoré sa hlásia do našich programov. Ak budú naši atléti na sebe aj naďalej poctivo pracovať, verím, že každý z nich sa môže stať slovenským reprezentantom. Držím im palce!" hovorí Anton Siekel, správca Nadácie Slovenského olympijského výboru.

Šanca pre mladé talenty

Prvýkrát o športovcoch počujeme, keď začnú dosahovať výnimočné a zvučné výsledky. S prvými medailami prichádzajú sponzori, financie a partneri. Avšak vstúpiť do žiary reflektorov vyžaduje roky tvrdej driny a značné finančné investície. Väčšina športov vyžaduje profesionálne vybavenie a špecializovanú lekársku starostlivosť, nehovoriac o turnajoch, kde už samotná účasť je pomerne drahá záležitosť. Bohužiaľ, nie každý mladý talent má zdroje na to, aby rozvíjal svoj potenciál naplno.

V spoločnosti P&G sme zameraní na zlepšovanie života v komunitách, na ktoré máme dopad po celom svete. V snahe podporovať zdravý vývin detí a pomôcť im naplniť ich sny, sme sa rozhodli spojiť s Nadáciou Slovenského olympijského výboru, a tak podporiť mladých talentovaných športovcov,” hovorí Katarzyna Łopaciuk-Goc, Corporate Communications Manager v Procter & Gamble.

Snaha pomáhať denne tým, ktorí to potrebujú, je dôležitou súčasťou Tesca. Preto venujeme pravidelne veľa energie a prostriedkov tomu, aby sme pomohli nielen my ako firma, ale aby sme motivovali i našich zákazníkov, zamestnancov, dodávateľov a komunity v okolí našich obchodov, pridať sa k našej snahe a pomáhať spolu s nami zlepšovať do budúcna veci okolo nás. Aj tento projekt, ktorý podporí mladé nádejné športové talenty na Slovensku, je jednou z ukážok, ako môže takáto spolupráca fungovať,“ povedala Zuzana Lošáková, manažérka oddelenia komunikácie v spoločnosti Tesco.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.