• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Štvrtok, 28.3.2024Meniny má Soňa
14°Bratislava

Ako si zariadiť štýlovú pracovňu v pohodlí domova?

  • 14:14 30.08.2016
  • Bratislava
Ako si zariadiť štýlovú pracovňu v pohodlí domova?

Patríte k tým, ktorí pravidelne alebo čas od času pracujú z domu? Pokiaľ nemáte svoj pracovný kútik, môže to byť častokrát náročné nie len pre vás, ale aj pre ostatných členov rodiny.

Haldy papierov zaberajú priestor na jedálenskom stole, poznámky či iné podklady sa hromadia na voľných policiach či komodách, a čo je najhoršie, stále musíte niečo hľadať. Urobte tomu prietrž, zariaďte si doma útulnú pracovňu, kde budete mať všetko na svojom mieste.

Mať vyhradený pracovný priestor je veľmi dôležité! Získate miesto, kde budete mať rozpracované podklady, ku ktorým sa môžete kedykoľvek vrátiť, bez nutnosti odkladať ich zo stola kvôli každej večeri. Vďaka zásuvkám, komodám alebo šanónom budete mať všetko prehľadne roztriedené, okamžite budete vedieť, kam siahnuť, aby ste našli to, čo v tú chvíľu potrebujete.

Mať oddelené relaxačné a pracovné miesto v prostredí domova je taktiež veľmi dôležité z psychologického hľadiska. Za pracovným stolom sa vám bude lepšie pracovať ako na gauči u televízie alebo v posteli. Odborníci upozorňujú, že zmeny miestností mozog veľmi dobre vníma a vďaka tomu sa vie lepšie sústrediť na jednotlivé činnosti. Pokiaľ však prostredie nestriedate a pracujete, spíte a odpočívate stále na jednom mieste, môže byť pre vás oveľa náročnejšie sa naladiť na tú správnu nôtu.

Vytvorte si svoju malú domácu kanceláriu. Skvelé vybavenie nájdete v obchodných domoch kika, ktoré ponúkajú bohatú škálu kancelárskych stoličiek a stolov. Veľkým favoritom je písací stôl BLANCO v bielom prevedení a vo vysokom lesku, ktorý má 3 zásuvky. Pohodlné sedenie vám zabezpečí otočná stolička Vito Bigaza v čiernom prevedení či otočná stolička Suzuka. V kika nájdete okrem moderného kancelárskeho nábytku tiež široký papierenský sortiment a ďalšie užitočné doplnky do pracovne.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.