• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 29.3.2024Meniny má Miroslav
Bratislava

Nadácia Tesco darovala deťom leto plné zážitkov

  • 11:55 16.08.2016
  • Bratislava
Nadácia Tesco darovala deťom leto  plné zážitkov

Množstvo nových priateľov, súťaží, zábavy pri splave či na štvorkolkách si užilo počas prázdnin takmer 150 detí zamestnancov Tesca.

Nadácia Tesco a spoločnosť Tesco totiž už tretí rok pripravili pre detičky kolegov v ťažkých životných situáciách letné tábory plné zážitkov. Deti si užili krásne prázdniny v Radave, Prašiciach pri Duchonke a v Račkovej doline aj vďaka spolupráci s CK Slniečko.

„Letné tábory pre deti našich kolegov v ťažkých životných situáciách sa už pomaly stávajú tradíciou prázdnin. V tomto roku sme zorganizovali už tretí ročník, ktorý má rekordnú účasť. Prihlásilo sa takmer 150 detí, pre ktoré sme naplánovali v spolupráci s CK Slniečko úžasné týždne plné zábavy. Bohatý program s výletmi si deti užili v nádhernom prostredí,“ uviedla Zuzana Lošáková, správkyňa Nadácie Tesco.

Tento rok sa deti zabavili v júli v Račkovej doline a v Radave. V prostredí slnečnicových polí si detičky užili populárny Bahama Banana tábor – slovenský ostrov plný zábavy, hier, diskoték, kúpania v bazéne, priateľov a skvelých animátorov. Deti zažili krásne chvíle, záhradnú párty, športové aktivity aj nočnú hru.

V auguste deti zase navštívili Prašice v peknom lesnom prostredí neďaleko vodnej nádrže Duchonka. Malí táborníci zažili napríklad veľké dobrodružstvo v tajomnej krajine Pangea s dvanástimi krajmi.

Nadácia Tesco spolu so spoločnosťou Tesco investovala tento rok do letných táborov vyše 36-tisíc eur. „Sme veľmi radi, že môžeme vďaka našej nadácii a Tescu aj v tomto roku pokračovať v tejto úžasnej myšlienke. Pomáhame tak rodinám, ktoré sa náhle ocitli v ťažkej životnej situácii. Veríme, že aj takýmto spôsobom deťom spríjemníme leto, nájdu si nových kamarátov a vrátia sa domov nabité energiou na nový školský rok,“ dodala Zuzana Lošáková. Počas prvých dvoch ročníkov sa detských táborov s Nadáciou Tesco zúčastnilo 179 detí.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.