• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 20.4.2024Meniny má Marcel
10°Bratislava

Inšpirujte sa sladkými radami Adriany Polákovej

  • 9:21 28.07.2016
  • Bratislava
Inšpirujte sa sladkými radami Adriany Polákovej

Portál www.kuchynalidla.sk sa zaodel do nového šatu, pribudli Sladké rady Adriany Polákovej.

Obľúbený internetový portál (nielen) o varení a pečení www.kuchynalidla.sk sa rozšíril o novú sekciu, v Lidl Cukrárni odteraz nájdete Sladké rady. Vďaka spoľahlivým tipom a trikom Adriany Polákovej sa vaše koláče vždy podaria.

Foto: Lidl
Vďaka videám a fotopostupom zvládne cukrárske umenie na jednotku naozaj každý. Adrianine tipy a triky sú rozdelené do troch prehľadných kategórií – Cukrárske rady pre začiatočníkov, Zdobenie dezertov, Cukrárska príručka. Inšpirujte sa Sladkými radami a potešte svojimi dezertmi oči i chuťové poháriky malých aj veľkých maškrtníkov. A čo je najlepšie, aj v Sladkých radách nájdete každý týždeň niečo nové! „Ak si teraz kliknete na Sladké rady, už nikdy nebudete mať obavy či kysnuté cesto nakysne, alebo sa dozviete ako si ľahko a jednoducho pomôcť pri plnení cukrárskeho vrecka, a nájdete tu aj rady ako si pripraviť čokoládové ozdoby... Všetko je to pekne vysvetlené vo videopostupoch. A odteraz bude pečenie ešte ľahšie a zábavnejšie,“ uviedla známa moderátorka Adriana Poláková.

Do nového šatu sa zaodel aj celý portál kuchynalidla.sk. Jeden z najnavštevovanejších kulinárskych webov dostal celkom novú, sviežejšiu podobu. „Projekt Kuchyňa Lidla sme spustili už takmer pred troma rokmi a rýchlo si získal tisícky verných fanúšikov. Pravidelne ho rozširujeme o nové sekcie a teraz sme sa rozhodli návštevníkom ponúknuť aj modernejšiu podobu stránky,“ povedal Tomáš Bezák, PR manažér spoločnosti Lidl Slovenská republika, a dodal: „Popri Sladkých radách je najzaujímavejšou novinkou celkom nové vyhľadávanie receptov. Vďaka jednoduchému a prehľadnému systému si zo stoviek receptov vyberie naozaj každý – môžete si vyberať podľa typu kuchyne, surovín, náročnosti či času prípravy.
Kuchyňa Lidla vznikla na jeseň 2013, kedy sa začal súboj kulinárskych expertov, ktorý zmenil pohľad Slovákov a Čechov na varenie. K Marcelovi Ihnačákovi a Romanovi Paulusovi pribudla na jar 2014 sladká cukrárka Adriana Poláková. Portál www.kuchynalidla.sk však nie je len o varení a pečení, jeho súčasťou sú aj ďalšie kulinárske sekcie: Priamo z pece – kde nájdete všetko pečive, Lidl stánok – s bohatými informáciami o ovocí a zelenine, Grill & Fun – váš sprievodca grilovaním, Lidl vinotéka – so všetkým, čo potrebujete vedieť o víne.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.