• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 29.3.2024Meniny má Miroslav
19°Bratislava

Pohodové leto na záhrade

  • 13:54 27.07.2016
  • Bratislava
Pohodové leto na záhrade

Slnečné a teplé počasie si najlepšie vychutnáme v prírode. Vonku nám nielenže viac chutí, ale si tam aj skvelo odpočinieme – či už aktívnym športom, alebo pri posedení s priateľmi.

Príjemné miesto pre relax vykúzlite ľahko ako na záhrade, tak i na terase či balkóne. Postačí iba pár múdro zvolených kusov nábytku. Inšpiráciu nájdete napríklad v obchodných domoch KIKA.

Hojdanie nás baví

Chcete mať pohodu na leňošenie a pritom ste milovníkmi dizajnu? V takomto prípade sú tou správnou voľbou štýlové závesné hojdacie kreslá a ležadlá. Dodajú šmrnc každému priestoru a pritom sú neuveriteľne pohodlné. Vzdušné tmavošedé kreslo Dewdrop svojim tvarom kvapky a poduškami v prírodnej farbe dokonale osvieži každého milovníka komfortu, a pritom zaberie iba minimum miesta.

Ležmo sa premýšľa najlepšie
Čítať si, opaľovať sa, premýšľať alebo počúvať obľúbenú hudbu – v teplých letných dňoch nám každá z týchto činností pôjde najlepšie po ležiačky. Jednoducho rozkladacie ležadlo Tirajana oceníte nie iba u babičky na záhrade či na kúpalisku, ale i kdekoľvek na cestách. Vďaka hliníkovej konštrukcii je ľahučké a veselé farby poťahov vám zaručene zdvihnú náladu. V obchodných domoch KIKA si vyberiete také, ktoré sa vám bude najviac páčiť.

Pre milovníkov luxusu je ideálna nádherná vonkajšia pohovka Aviles. Skladacia strecha vás ochráni pred vtieravým vetrom i pred páliacim slnkom. Priestranná plocha na ležanie priamo nabáda k poobednému odpočinku pre vaše ratolesti alebo pre spoločné chvíľky v najužšom rodinnom kruhu.

Na čerstvom vzduchu nám chutí
Vidiecke stolovanie miluje snáď každý. Ani pri ňom však nie je nutné znižovať nároky na estetiku alebo pohodlie. Na terase sa vám bude skvostne vynímať jedálenská súprava Merida. Posedenie s rodinou či priateľmi bude naozaj štýlové.

Pre aktívne vystrájanie
Letný čas priamo nabáda k športu a rôznym zábavným aktivitám. Prekvapte svoje deti trampolínou, na ktorej sa budú môcť vyblázniť i s kamarátmi. Táto zábava je stále viac vyhľadávaná a naši najmenší ju zbožňujú. Pre osvieženie v parných horúčavách sú skvelým pomocníkom bazény a vírivky. Jednoduchá a rýchla montáž konštrukcie vám umožní ponoriť sa do vody už behom chvíľky.
Viac info v obchodných domoch kika Nábytok a na www.kika.sk
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.