• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 20.4.2024Meniny má Marcel
10°Bratislava

J&T REAL ESTATE začína s výstavbou projektu Panorama Business III

  • 9:08 26.07.2016
  • Bratislava
J&T REAL ESTATE začína s výstavbou projektu Panorama Business III

Nová administratíva od developera J&T REAL ESTATE, a.s. vyrastie na križovatke Landererovej a Košickej ulice pri výjazde na Most Apollo.

Budova dosiahne výšku 15 nadzemných podlaží, poskytne 22 000 metrov štvorcových administratívnej a obchodnej plochy s 380 parkovacími miestami. Vysoko funkčné, flexibilné kancelárske priestory najvyššieho štandardu A budú spĺňať všetky medzinárodné kritériá a nájomcom ponúknu kompletné služby biznis centra. Projekt bude certifikovaný podľa štandardov Leed v kategórii Gold.

Strategickou výhodou administratívneho komplexu Panorama Business III je výborná poloha, ktorá využíva dostupnosť mestskej a prímestskej hromadnej dopravy s priamym napojením na diaľnicu a celé mesto. V rámci projektu sa vybuduje tiež nová cyklotrasa, ktorá prepojí Košickú ulicu s rušnou nábrežnou cyklotrasou. Objekt je pokračovaním dostavby rastúcej zóny Panorama City situovanej na nábreží Dunaja v blízkosti nákupného centra Eurovea. Práve táto kombinácia a tento priestor vytvárajú plnohodnotné polyfunkčné prostredie určené na celodenné využitie obyvateľmi, zamestnancami kancelárií ako aj návštevníkmi mesta v rozširujúcom sa bratislavskom centre.

Hlavný vstup bude spolu s obchodnou pasážou z Landererovej ulice. Dotvorí tak uličný priestor a bude pokračovať v logickej línii s novostavbou rezidenčných veží Panorama City. Architektonický výraz budovy je založený na jednoduchosti pôdorysného aj objemového tvaru a ponúkne zaujímavú formu stvárnenia fasády. Administratívna časť je tvorená dvomi symetrickými, prelínajúcimi sa objektmi obdĺžnikového tvaru. Východná časť bude mať 8 a západná 11 poschodí administratívy.

Ukončenie výstavby administratívneho komplexu Panorama Business III je naplánované na prvý polrok roku 2018.

Viac informácii nájdete na webovej stránke www.panoramaoffice.sk.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.